گوجه فرنگی ربی سرشار از خواص مفید و ضد سرطانی است. گوجهفرنگی با قدرتهای فوقالعاده که توسط پروفسور کاترین مارتین ساخته شده است.
این محقق دهه ها را صرف مطالعه گوجه فرنگی و پتانسیل آن کرده است. سپس اینجا “مخلوق” اوست که آرزوی انتشار در بازار ایالات متحده را دارد. در عرض چند ماه، چراغ سبز برای کشت در فضای باز می تواند برسد.
نیویورک تایمز که با او در آزمایشگاهش در نورویچ در انگلستان مصاحبه کرد، مینویسد: «اگر تأیید شود، این گوجهفرنگی میتواند یکی از معدود GMOs (بین میوه و سبزیجات) باشد که مستقیماً به مصرفکنندگان فروخته میشود. اولین چیزی که از نظر ژنتیکی اصلاح شده مردم واقعاً می خواهند.”
مطمئناً گوجهفرنگی بنفش خاص است، زیرا برای داشتن آنتوسیانینها، رنگدانههای موجود در شاه توت و زغال اخته بیشتر طراحی شده است که علاوه بر تعیین رنگ آنها، ضد التهاب طبیعی نیز هستند.
برخلاف سایر گوجهفرنگیهای رنگی مشابه که فقط روی پوست آنتوسیانینها وجود دارد، مارتینز دارای یک کلید است که تولید آن را در گوشت فعال میکند. گیاه آن در واقع حاوی یک جفت ژن اسنپدراگون است که این فرآیند را تحریک می کند.
در سال 2008، مارتین مقالهای را در «بیوتکنولوژی طبیعت» منتشر کرد که در آن دانشمند نتایج آزمایشهای آزمایشگاهی خود را گزارش کرد: موشهایی که رژیم غذایی مبتنی بر گوجهفرنگی رنگ داشتند 30 درصد بیشتر از موشهایی که فقط گوجهفرنگی معمولی میخوردند زنده ماندند.
از آن زمان، قصد شروع یک تولید کوچک و به دنبال یک پروسه طولانی مجوزها و تجدید نظرها متولد شد.
کاترین مارتین در دانشگاه East Anglia کار می کند و رهبر پروژه در مرکز جان اینس در نورویچ است و در مورد رابطه بین رژیم غذایی و سلامت و چگونگی تقویت محصولات برای بهبود رژیم غذایی و مقابله با تشدید بیماری های مزمن در سطح جهانی تحقیق می کند.
نیویورک تایمز او را اینگونه توصیف می کند: «مارتین در 66 سالگی موهایی به رنگ نقره ای مایل به سفید، چانه ای قوی و چشمانی تیز دارد که به او ظاهر کمی جن می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.