کیوی در ایران توانست جان صدها هزار نفر را نجات دهد

کیوی در ایران یک میوه حاوی نیاز روزانه به پتاسیم است. سطح بالای پتاسیم عملکرد قلب را بهبود می بخشد، خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد. پتاسیم همچنین به تنظیم تعادل آب در بدن کمک می کند. کیوی انرژی می دهد، خستگی را از بین می برد و فشار خون بالا را عادی می کند.

منیزیم موجود در 100 گرم این محصول نیز بالاست و نصف نیاز روزانه است. منیزیم برای بدن بسیار مهم است. کمبود آن منجر به پیری سریع می شود. بنابراین، خوردن کیوی به شما کمک می کند تا مدت بیشتری جوان بمانید. کلسیم موجود در کیوی باعث تقویت استخوان ها، ناخن ها و دندان ها می شود.

کیوی یک محصول رژیمی محسوب می شود و این تصادفی نیست. محتوای کم کالری این محصول (61 کیلو کالری در هر 100 گرم) به شما این امکان را می دهد که از آن برای کسانی که رژیم دارند یا فقط مراقب رژیم غذایی خود هستند استفاده کنید.

کیوی حاوی مقدار زیادی فیبر گیاهی است که نقش مهمی در کاهش وزن دارد.

کیوی در ایران

این میوه حاوی آنزیم‌هایی است که چربی‌ها را می‌شکند، متابولیسم را تسریع می‌کند و تولید کلاژن را افزایش می‌دهد که به پوست کمک می‌کند پس از از دست دادن پوندهای اضافی، انعطاف‌پذیر بماند. اگر می خواهید وزن کم کنید، می توانید قبل از هر وعده غذایی یک یا دو میوه بخورید.

بسیاری از مردم بر این باورند که پوست این میوه غیرقابل خوردن است. در واقع، حتی باید خورده شود. پوست کیوی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، حتی بیشتر از خود پالپ، خواص ضد عفونی کنندگی خوبی دارد که از تکثیر میکروارگانیسم های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کند.

برای خوردن یک کیوی کامل بدون پوست کندن باید آن را کاملا شست. اما همه نمی توانند میوه را با پوست بخورند. کسانی که مخاط دهان بسیار حساسی دارند بهتر است پوست این میوه را جدا کنند.

آلنا گریس، متخصص تغذیه توضیح می دهد:

کیوی یک انبار ویتامین است، حاوی ویتامین هایی مانند A، ویتامین های گروه B، PP است و یک کیوی کوچک می تواند نیاز روزانه به ویتامین C را برطرف کند. علاوه بر این، توت ها سرشار از ویتامین K1 هستند که برای بهبود لخته شدن خون و سنتز پروتئین ضروری است.

کیوی همچنین سرشار از مواد معدنی – آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم و فسفر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.