دانه هایی مثل تخمه آفتابگردان ایرانی و تخم کدو و کتان منبع عالی مواد مغذی و مکملی عالی برای رژیم غذایی ما هستند.
به همین مناسبت از فواید و خواصی که تخمه آفتابگردان، کدو تنبل و کنجد در بدن ما دارند برایتان می گوییم و روش های مختلف هضم و جذب بهتر مواد مغذی آن ها را توضیح می دهیم.
تخمه آفتابگردان با وجود کالری کمی بیشتر از بقیه، خواص تغذیه ای بسیار جالبی دارد. آنها بسیار غنی از پتاسیم هستند، ماده معدنی موجود در همه غذاها که متابولیسم آب را در بدن تنظیم می کند.
به همین دلیل، آنها برای افراد مبتلا به مشکلات فشار خون بالا، اختلالات گردش خون مانند ادم و برای ورزشکاران بسیار مفید هستند.
علاوه بر این، آهن، فسفر، کلسیم و منیزیم موجود در آن، ویتامینهای A، D، E و B به آنها خاصیت انرژیبخش، ادرارآور، خلطآور و آنتیاکسیدانی میدهد و در مواقع استرس بسیار مفید است.
کنجکاوی: تخمه آفتابگردان به دلیل داشتن مواد معدنی و اسیدهای چرب بسیار غنی، مکمل خوبی برای بارداری، پوکی استخوان و فیبرومیالژیا است.
نحوه مصرف: میتوانید بدون خیساندن آنها را مصرف کنید، اما برای استفاده بیشتر از خواص آنها راحت است که برشته یا آسیاب کنید. با آنها می توانید نوشیدنی های گیاهی درست کنید یا آنها را به عنوان یک مکمل تزیینی عالی در خامه ها و سالادهای گیاهی مصرف کنید.
تخمه آفتابگردان برای یک میان وعده سالم ایده آل است. آنها به خاطر سهم تغذیه ای فیبر و آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین های A و E و همچنین ویتامین های گروه B که سیستم عصبی را متعادل می کنند، متمایز هستند.
علاوه بر این، آنها همچنین حاوی مواد معدنی مهم برای بدن ما مانند روی هستند که به ما در عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
برای هضم و جذب بهتر مواد مغذی دانه ها، باید مراحلی مانند خیساندن، بو دادن یا آسیاب کردن آنها را دنبال کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.