امروز برای شما میوه ای می آورم که حتماً مرتب می خورید: پرتقال.
پرتقال رامسر فواید بسیاری برای سلامتی دارد، دانستن آنها شما را تشویق میکند تا آن را در صبحانهها و پیشغذاهایتان در نظر داشته باشید و آن را به عنوان مادهای بگنجانید که به آشپزخانهتان شخصیت میافزاید.
علاوه بر این، به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، یکی از میوه های توصیه شده برای پیشگیری از دیابت است.
پرتقال تاریخچه ای رنگارنگ و عجیب مانند خودش دارد. میوه مسافرتی است. هیچ پیشگام، کاشف یا امپراتوری وجود نداشت که در سفرهای خود در سراسر جهان در برابر تلاش برای کشت آن در هر یک از مقصدهای خود مقاومت کند.
همانطور که مانوئل آسند در این مقاله جالب می گوید: “پرتقال کتابی است در مورد تاریخ بشریت و به لطف انبوهی از فتوحات و فتح های مجدد و نبرد علمی برای قرن ها به دست آن رسیده است.
این میوه از خانواده مرکبات، دختر نارنگی و مادر گریپ فروت است. پرتقال اصالتاً از جنوب شرق آسیا است و در مناطقی با آب و هوای گرم مانند یونان، ایتالیا، مراکش و البته اسپانیا، تولید کننده اصلی بازار اروپا، کشت می شود. در اینجا فصل تقریباً از ماه نوامبر شروع می شود و بین ماه های می و ژوئن به پایان می رسد.
پرتقال به دلیل داشتن فصل طولانی، علاوه بر طعم، یکی از میوه های پرطرفدار به شمار می رود، زیرا سرشار از ویتامین C است و 100 گرم پرتقال 90 درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین می کند. همچنین حاوی فلاونوئیدها (با اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد توموری) و لیمونوئیدها (ضد سرطان) است.
همانطور که بارها شنیده اید و قبلاً در پست میوه قبلی به شما گفتم – مصرف 2 یا 3 وعده میوه در روز برای مراقبت از سلامتی و تضمین کیفیت خوب زندگی ضروری است. یک رژیم غذایی متعادل، همراه با ورزش منظم، مبنایی برای داشتن یک سبک زندگی سالم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.