در تلویزیون، در روزنامهها، مجلات و آنلاین، احتمالاً با مقالات خبری در مورد آنچه که یک رژیم غذایی سالم را تشکیل میدهد مواجه خواهید شد و نمک اغلب بهعنوان شرور این قطعه نامیده میشود.
بدن ما برای عملکرد صحیح به نمک صورتی طبیعی نیاز دارد، اما تحقیقات نشان داده است که اکثر ما بیش از حد مصرف می کنیم و مصرف بیش از حد در مقیاس جهانی منجر به طیف وسیعی از مشکلات سلامتی می شود.
نمک معمولی غذا کلرید سدیم است. سدیم یک فلز سبک نرم را در آب بریزید و منفجر شود، و کلر یک گاز سمی سبز کم رنگ است، اما در کنار هم، کریستالهای سفید خوراکی را تشکیل میدهند که دوست داریم روی چیپسهایمان با کمی سرکه بپاشیم تا طعم خوبی داشته باشند.
تقویت کننده طعم
کلر تورنتون وود، متخصص تغذیه کودکان، توضیح می دهد: نمک دریایی ایرانی طعم خوبی دارد زیرا توسط گیرنده های روی زبان جذب می شود. گیرنده ها در هزاران جوانه چشایی زبان یافت می شوند و پنج نوع طعم مختلف را تشخیص می دهند: شور، شیرین، ترش، تلخ و اومامی.
این فقط گیرندههای نمک نیستند که نمک را تشخیص میدهند برای مثال، گیرندههای شیرین و اومامی نیز آن را دریافت میکنند که طعم آنها را نیز افزایش میدهد.
کلر میگوید: نمک طعمهای تلخ و ترش را مسدود میکند، به همین دلیل است که اغلب به غذاها اضافه میشود تا آنها را خوش طعمتر کند.
نمک موجود در غذای ما از زیر زمین که با استخراج محلول به دست می آید و از آب دریا که از تبخیر آب نمک بدست می آید به دست می آید. با استخراج محلول (متداول ترین روش)، آب به رسوبات نمک تصفیه شده خوراکی پمپ می شود تا آب نمک ایجاد شود که به سطح پمپ می شود. مراحل تصفیه، ناخالصیهای منیزیم، سولفات و کربنات کلسیم را از آب نمک حذف میکند و سپس در ظروف بزرگ تبخیر میشود تا نمک باقی بماند.
نمک در بدن
نمک سیاه خوراکی یک الکترولیت است که به انتقال آب در بدن کمک می کند و پیام هایی را بین مغز و بقیه بدن، به عنوان مثال به عضلات و اعصاب می فرستد. مقدار صحیح آب تعادل مایعات را در بدن ما نیز حفظ می کند. کلر توضیح میدهد: «نمک میل ما به آب را برای حفظ این تعادل مایع تحریک میکند، به همین دلیل است که تنقلات نمکی در رستورانها برای تشویق مردم به خرید نوشیدنی بیشتر میفروشند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.