سیر گیاهی پیازدار است. تا ارتفاع 1.2 متر رشد می کند. سیر به راحتی رشد می کند و می توان آن را در آب و هوای معتدل کشت کرد.
سیر و فرآورده های آن مثل پودر سیر ۱۴۰۱ به طور گسترده ای به عنوان عاملی برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی شناخته شده است.
انواع یا زیر گونه های مختلف سیر وجود دارد که مهمترین آنها سیر یقه سخت و سیر یقه نرم است.
آلیسین ترکیب فعال زیستی اصلی موجود در عصاره آبی سیر یا هموژن سیر خام است. وقتی سیر خرد یا له می شود، آنزیم آلیناز فعال می شود و از آلیین (که در سیر دست نخورده موجود است) آلیسین تولید می کند.
منابع علمی فراوان از این پیشنهاد حمایت می کنند که مصرف سیر اثرات قابل توجهی بر کاهش فشار خون، پیشگیری از تصلب شرایین، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید سرم، مهار تجمع پلاکتی و افزایش فعالیت فیبرینولیتیک دارد.
هم مطالعات تجربی و هم مطالعات بالینی روی فرآورده های مختلف سیر این اثرات مطلوب قلبی عروقی را نشان می دهد.
در آزمایشات حیوانی in vivo، تجویز داخل وریدی عصاره سیر باعث کاهش جزئی در فشار سیستولیک و دیاستولیک شد.
و مصرف خوراکی عصاره سیر در حیوانات دارای فشار خون بالا فشار خون را به سطح طبیعی بازگرداند.
در مطالعه دیگری، 200 میلی گرم پودر سیر سه بار در روز داده شد، علاوه بر درمان پایه هیدروکلروتیازید-تریامترن، باعث کاهش میانگین فشار خون سیستولیک 10-11 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک 6-8 میلی متر جیوه در مقایسه با دارونما شد.
با این حال، این داده ها برای تعیین اینکه آیا سیر یک مزیت درمانی در مقابل دارونما از نظر کاهش خطر عوارض قلبی عروقی در بیماران مبتلا به فشار خون بالا ارائه می دهد کافی نیست.
پیشنهاد شده است که مکانیسم فعالیت کاهنده فشار خون سیر به دلیل اثرات پروستاگلاندین مانند آن است که مقاومت عروق محیطی را کاهش می دهد.
عصاره سیر کهنه در کاهش فشار خون سیستولیک در بیماران مبتلا به فشار خون کنترل نشده برتر از دارونما بود. دوز 240-960 میلی گرم عصاره سیر کهنه حاوی 0.6-2.4 اس-آلیل سیستئین به طور قابل توجهی فشار خون را حدود 12 میلی متر جیوه در طی 12 هفته کاهش داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.