آیا رایحه ای دلرباتر از یک کیک تاینی عمده وجود دارد؟ با این کیک خانه تبدیل به خانه می شود، خاطرات ظاهر می شوند و اشتها باز می شود.
بی حوصلگی برای امتحان کردنش باعث می شود که دم در فر بایستید و تماشا کنید که چگونه بلند می شود، چگونه قهوه ای می شود، چگونه شکل می گیرد.
و تمام انتظارات پس از آن آیا آنطور که انتظار می رود پف دار خواهد بود؟ آیا صبر می کنم تا زمانی که گرم شود آن را امتحان کنم؟
آیا مثل دفعه قبل خوشمزه خواهد بود؟ اشتباهات، صدها، اما آسان برای تصحیح. در این مقاله به شما در مورد دنیای کیک کمک می کنیم، در مقابل آن مقاومت نکنید، حتی در وبلاگ شما یک مطلب ویژه در مورد اشتباهاتی که هنگام درست کردن کیک خود باید انجام دهید، دارید که باید آن را نیز بخوانید.
پربازدیدترین کیک های وبلاگ معمولا ساده ترین ها هستند که با آن ها در خانه شروع به پخت و پز می کنید، اما اگر علاوه بر تهیه آن ها، این توصیه ها را بخوانید، کیکی وجود نخواهد داشت که در مقابل شما مقاومت کند. و آنها بهترین های محله خواهند بود، به شما اطمینان می دهم.
کیک معمولی و بسیار پف دار. با پیروی از مراحل تکمیلی که در مورد آن به شما می گوییم و با استفاده از ترفندها و توصیه ها برای به دست آوردن یک کیک اولیه اسفنجی کامل، تنها در یک ساعت یک کیک مانند آنچه در عکس است در خانه خواهید داشت.
کیک ماست. یکی از ساده ترین کیک ها و با نتیجه خوشمزه. این کیک تنوع زیادی دارد، می توانید از آن به عنوان پایه کیک های مختلف استفاده کنید یا تکه های میوه یا آجیل اضافه کنید. و البته آن را همانطور که هست بگیرید، همانطور که در اینجا به شما تقدیم می کنم، یک کیک ماست خانگی، یک موفقیت تضمینی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.