دانه های نخود عمده فقط برای اهداف غذایی پرورش داده نمی شوند. فرهنگ به طور گسترده در دامپروری استفاده می شود. از اینجا نخود نوع اول و دوم است. ما به نخود از نوع اول علاقه مند هستیم.
انواع غذایی با طیف رنگی از رنگ های سفید تا زرد-صورتی. همه گونه های دیگر، از قرمز تا قهوه ای، برای مقاصد دیگر در نظر گرفته شده اند و نباید در بسته بندی آنها وجود داشته باشد، همچنین ناخالصی های دیگر به شکل سنگ های کوچک، تکه های ساقه یا سایر اجزای نامفهوم دیگر.
در مورد کشور سازنده، که باید روی بسته بندی مشخص شود، باید بدانید که نخود وارداتی، البته، هزینه بیشتری خواهد داشت، اما یک نکته ظریف وجود دارد که نباید فراموش کنیم: خاک، آب و هوا همه چیزهایی که می خورند. و گیاهان را تنفس می کند، طعم میوه تولید می کند.
شما می توانید شرایط کاملا مشابه و ضروری را برای رشد ایجاد کنید، اما یک لیمو در گلدان گل در دایره قطب شمال هنوز با لیمویی که در آب و هوای گرمسیری رشد می کند، مانند هر گیاهی از جمله نخود متفاوت است. بنابراین انتخاب بین قیمت و کیفیت است.
بیایید سوال فن آوری پخت حبوبات را در نظر بگیریم. بیایید با مهمترین خاصیت این محصول شروع کنیم که به طور قابل توجهی بر مرحله آماده سازی قبل از پختن غذاهای نخود تاثیر می گذارد.
غذاهای حبوبات باعث تورم در بسیاری از فرآیندهای گوارشی می شوند. این تقصیر الیگوساکاریدهایی است که بخشی از همه حبوبات هستند.
الیگوساکاریدها هنگام واکنش با شیره معده، گازی از خود ترشح می کنند که دیواره های دستگاه گوارش را تحریک کرده و باعث ناراحتی می شود. به همین دلیل، بسیاری از مردم اغلب از خوردن انواع نخود و لوبیا خودداری می کنند. وضعیت را می توان در مرحله اولیه آماده سازی اصلاح کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.