زردآلو را چگونه می خورید؟
شکی نیست که زردآلو در شیراز بهترین طعم تازه و خام را دارد. برای این کار ابتدا باید آنها را با دقت شسته و خشک کنید. از آنجایی که زردآلو به اندازه هلو آبدار نیست، میتوانید بدون ایجاد آشفتگی یک لقمه دلچسب آن را بخورید.
اگر باز هم می خواهید میوه را ورقه کنید، باید از چاقویی استفاده کنید که تا حد امکان تیز و صاف باشد، زیرا پوست لطیف میوه به راحتی آسیب می بیند و با دندانه ها یا تیغه های چاقویی بریده شده خرد یا له می شود.
وقتی زردآلو را برش میزنید، مانند هلو عمل کنید: میوهها را از وسط نصف کنید، هسته آن را بردارید و نصفها را برش دهید.
زردآلو نه تنها طعم تازه ای دارد، بلکه می تواند به طرز شگفت انگیزی فرآوری شود: مربای زردآلو، ژله زردآلو، کیک زردآلو یا برای پیراشکی زردآلو اتریشی معروف.
در اینجا یک دستور ساده برای مربای خوشمزه زردآلو آورده شده است:
1 کیلوگرم زردآلو، پوست و هسته، به قطعات کوچک بریده شده است.
تفاله را با 500 گرم شکر و یک بسته اسید سیتریک در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد.
حدود پنج دقیقه بجوشانید، در صورت لزوم پوره کنید.
50 گرم بادام پرک شده را در تابه بدون روغن کمی سرخ کنید.
4 قاشق غذاخوری آمارتو و بادام پرک شده را به مربا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس بلافاصله توده را در شیشه های مربا که با آب داغ شسته شده اند بریزید و محکم ببندید.
منشا زردآلو مورد بحث است. با این حال، از نظر علمی ثابت شده است که این میوه در دوران باستان در ارمنستان و همچنین در چین و هند شناخته شده بود. امروزه منطقه اصلی کشت در ترکیه است. زردآلو همچنین در مجارستان، ایتالیا و اسپانیا رشد می کند زیرا به گرما و خاک شنی زیادی نیاز دارد.
زردآلو بر روی درخت زردآلو درختچه مانند که حدود شش متر ارتفاع دارد می روید. رنگ گوشت آنها زرد روشن تا قرمز نارنجی است، همانطور که پوست کرکی و نرم آن است. این میوه نوعی دروپه با سنگ بزرگ است.
این دانه حاوی دانه های کوچک و بادام شکلی است که در برخی فرهنگ ها خورده می شود. وقتی له می شود، عطر شیرین مارزیپان آن به مشام می رسد، به همین دلیل است که از هسته زردآلو برای تهیه لیکور آمارتو استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.