در ماست و اسموتی ها چند خرما یا تکه های انبه خشک را با بقیه مواد اسموتی خود مخلوط کنید تا طعم شیرین بیشتری داشته باشید. میوه های خشک را تکه تکه کنید و با ماست هم بزنید.
در خورش ها و سالادها انداختن تکه های میوه خشک جدید در سالاد به نظر واضح است. برخی از زردآلوها در تاجین یا در خورش زمستانی لهجه ای میوه ای ایجاد می کنند که ذائقه شما از آن استقبال خواهد کرد. یا بسته بندی با مرغ و نوارهای زردآلو خشک چطور؟
دسرها و شیرینی ها – میوه های خشک شده به راحتی در شیرینی میوه یا کیک میوه پردازش می شوند. یک دسر خوب، مثلا تخته پنیر با انجیر خشک و زردآلو است. همچنین می توانید میوه را در شکلات آب شده فرو کنید. بهشتی!
میوه خشک شده را برای کودکان و افراد مسن انتخاب کنید.
میوه های خشک بمب های انرژی کوچکی هستند که دارای مقدار زیادی فیبر و مواد مغذی هستند. ایده آل برای نوازش کودک خود با مقداری از این شیرینی طبیعی، در حد اعتدال.
افراد مسن نیز می توانند از برخی میوه های شیرین جنوبی و در نتیجه مواد مغذی اضافی بهره مند شوند. و با این حال ما (هنوز) به طور جمعی به عنوان یک قاعده میوه خشک نمی خوریم.
ما فکر می کنیم این به این دلیل است که میوه های خشک گاهی اوقات کمی سفت هستند. برای برخی از کودکان و افراد مسن بسیار سخت است. سپس به دنبال میوه خشک هیدراته شده باشید.
این میوه ای است که پس از خشک شدن دوباره هیدراته شد. پر کردن بافت نرم و طعمی قوی به شما می دهد.
میتوانید میوههای خشک را خودتان با گذاشتن آن در یک کاسه آب یک شبه پر کنید. با این حال، این هرگز تأثیر میوههای آبرسانی شده مصنوعی مانند لیلی فروت را به شما نمیدهد. انگار روی زبانت آب می شود!
میوه به آرامی در یک استوانه همراه با آب چرخانده می شود و بنابراین به تدریج آب را با سرعت خود جذب می کند. این فرآیند می تواند 8 تا 48 ساعت طول بکشد. اما حتی میوه های خشکی که به صورت صنعتی در عرض چند ساعت پر می شوند نیز قابل مقایسه با این نیستند.
علاوه بر نرمی، مزیت بزرگ میوه خشک پر شده این است که می توانید بلافاصله از آن در غذاهای متعدد استفاده کنید، زیرا از قبل نرم شده است!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.