هنگام پخت گوجه فرنگی در منزل به دلیل نبود محیط خلاء، سمی تولید می شود که در هیچ یک از رب های کارخانه ای مانند رب گوجه زشک مشهد یافت نمی شود. زیرا حرارت در کارخانه ها با تخمیر همراه است و دمای تهیه آن کمتر از 70 درجه است.
رنگ های غیرمجاز: برخی از افراد برای تهیه معجون از گوجه فرنگی نامرغوب استفاده می کنند و یا به جای گوجه فرنگی از محصولات دیگری مانند نشاسته، کدو و … استفاده می کنند.
در این صورت از رنگ های خوراکی تایید نشده برای ایجاد رنگ بهتر استفاده می کنند.
در صورتی که رنگ خوراکی به مقدار مناسب استفاده نشود، مشکلات جسمی زیادی برای افراد به خصوص مشکلات کبد، کلیه و دستگاه گوارش ایجاد می کند.
روی بتونه را با یک لایه نازک روغن بپوشانید تا روند پوسیدگی به تاخیر بیفتد.
رب ها باید در ظروف شیشه ای بدون تماس مستقیم با هوا نگهداری شوند. ظروف آلومینیومی، فلزی و قلعی برای نگهداری رب ها مناسب نیستند.
رب گوجه کپک زده را دور بریزید. کپک ریشه های بسیار طولانی دارد که به عمق مواد نفوذ می کند، بنابراین کل بسته بندی خمیر باید دور ریخته شود، در غیر این صورت مصرف محصولات کپک زده به دلیل مایکوتوکسین هایی مانند آفلاتوکسین، مصرف کنندگان را در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار می دهد.
رنگ رب گوجه گودا چیست؟
رب گوجه فرنگی باکیفیت باید رنگ طبیعی گوجه فرنگی را داشته باشد. یعنی نه خیلی قرمز باشد که در این حالت رنگ های اضافی دارد و نه خیلی بنفش که در این صورت می توان حدس زد که از گوجه فرنگی نامرغوب استفاده شده است. باید بین قرمز و صورتی باشد.
رب گوجه فرنگی که به خوبی با روغن آغشته شده باشد، رب خوبی است. حالت نقطه ای بتونه در روغن نشان دهنده کیفیت پایین آن است که ممکن است به دلیل استفاده از ترکیبات دیگری مانند نشاسته و کدو حلوایی باشد. نقاط سیاه نیز نشان دهنده کیفیت پایین و ناخالصی بتونه است.
صنایع غذایی (اصالت) با در نظر گرفتن تمامی نکات بهداشتی و نظارت مستمر، سلامت جامعه را سرلوحه کار خود قرار داده و با تولید و فروش محصولات غذایی مرغوب از جمله رب گوجه فرنگی (اصالت) تمام تلاش خود را برای تحقق این مهم به کار گرفته است. .
کلیدواژه: رب گوجه فرنگی با کیفیت
کلمات کلیدی فرعی: رب گوجه فرنگی با کیفیت بالا، رب گوجه فرنگی ارگانیک، رب گوجه فرنگی سالم
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.