در حال حاضر زنبورداری (پرورش زنبورهای عسل برای استفاده از محصولات آنها) یکی از مهم ترین فعالیت های اقتصادی در کشورهای مختلف است. مورد دوم به دلیل غنای خواص غذایی و پتانسیل درمانی آن است. در ادامه خواهیم دید که مهمترین خواص عسل کدام است.
1. پتانسیل آنتی باکتریال
این ماده به دلیل وجود مهارکننده ها (پراکسید هیدروژن، فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک) موجود در عسل چند گیاه کوهی خاصیت ضد باکتریایی مهمی دارد. خواص گفته شده نیز به حضور گلوکز اکسیداز نسبت داده می شود.
به عنوان مثال، یکی از پتانسیل های ضد باکتریایی عسل ممکن است برای درمان آکنه و لایه برداری پوست مهم باشد.
2. منبع طبیعی آنتی اکسیدان ها
عسل چند گیاه آنتی اکسیدان ها مواد طبیعی هستند که از تشکیل اکسیدها جلوگیری می کنند و در نتیجه تجزیه سلولی را کاهش می دهند.
از این نظر، مصرف دورهای عسل چند گیاه میتواند یک مکمل غذایی مهم در پیشگیری از بیماریهای قلبی، سیستم ایمنی و فرآیندهای التهابی باشد.
3. شیرین کننده اولیه
قبل از اینکه استخراج قند نیشکر و سایر ریشه ها، غده ها و غذاها رایج شود، عسل تنها شیرین کننده طبیعی اولیه بود. عسل به دلیل اجزای تشکیل دهنده آن مانند پپتیدهای کوچک، فلاونوئیدها و آنزیم ها به عنوان یک شیرین کننده عمل می کند، اما نه تنها این.
این یک عامل محافظ است که وقتی با سایر غذاها مخلوط شود، می تواند هم طعم و هم خواص مفید آن برای سلامتی را افزایش دهد. به همین معنا، عسل زنبور عسل چند گیاه به عنوان یک جایگزین طبیعی برای شکر تصفیه شده عمل می کند.
4. حاوی پروتئین است
عسل چند گیاه زنبور عسل تقریباً حاوی آنزیم ها و اسیدهای آمینه است. اینها از فعالیت خود زنبورها و گاهی در شهد گیاه سرچشمه می گیرند. پروتئین ها نقش اساسی در رشد و سنتز بافت های مختلف دارند. به نوبه خود اسیدهای آمینه اساس تولید پروتئین ها هستند.
5. پتانسیل مرطوب کنندگی
غلظت بالای رطوبت عسل نه تنها بر ویسکوزیته، وزن، طعم و رنگ آن تأثیر می گذارد، بلکه می تواند برای مرطوب کردن قسمت های مختلف بدن ما نیز ضروری باشد. به همین دلیل اغلب به عنوان مرطوب کننده مو و پوست سر استفاده می شود.
در این امر مهم است که عسل در معرض دمای بالا قرار نگیرد، زیرا ممکن است خواص آن از بین برود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.