پختن لوبیا از ابتدا ممکن است مرحلهای آسان به نظر برسد، اما زمانی که این روش را امتحان کنید، متوجه میشوید که از روی درب قوطی رد میشوید و به جای آن به دنبال کیسهای لوبیا خشک میشوید.
پیاز، حبه های سیر له شده و روغن زیتون را اضافه کنید. بسته به زمانی که در دست دارم، گاهی پیاز و سیر را قبل از اضافه کردن حبوبات و آب در روغن زیتون تفت میدهم و گاهی نه.
مقدار زیادی روغن زیتون به مایه پخت و پز قوام می بخشد و به لوبیاها کمک می کند هنگام پختن خامه ای شوند. اگر ترجیح می دهید، یک پیاز ربع شده را به جای خرد شده در مایع پخت بپزید تا طعم آن همچنان به دست آید، اما پس از پخت، ماهیگیری از لوبیاها راحت تر شود.
بجوشانید و طعم آن را بسازید دو اینچ آب پخت را به لوبیاهای خیس شده اضافه کنید. روی حبوبات را با آب بپوشانید تا در حین پختن لوبیا جذب شود.
برای طعم بیشتر، استاک را اضافه کنید. همچنین می توانید 1 فنجان آب مرغ یا سبزیجات را به آب اضافه کنید. لازم به ذکر است که قیمت لوبیا چیتی به کیفیت بستگی دارد.
همانطور که می روید با نمک کوشر مزه دار کنید. در حین پختن لوبیاها نمک کوشر را به لوبیاها اضافه کنید تا طعم آنها به آرامی جذب شود.
حبوبات را بجوشانید، اما در حین پخت، حبوبات را به طور مداوم نجوشانید. تلاش برای تسریع در فرآیند پخت و پز با جوشاندن لوبیای خشک به جای پختن با حرارت آهسته باعث می شود لوبیا شکافته و از هم جدا شود. در صورت نیاز آب پخت را با یک صافی کوچک بشویید.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.