آناتومی نمودار دانه برنج
1. بدنه
هر دانه برنج گلستان قرمز در یک پوسته یا پوسته بیرونی سفت قرار دارد که قبل از مصرف باید جدا شود. این لایه در همه انواع برنج حذف می شود.
2. سبوس
در زیر پوسته، لایه سبوس در همه انواع برنج حذف نمی شود. این بخش غلات کامل مغذی معمولاً مایل به قهوه ای است، اما بسته به رنگدانه در لایه های سبوس ممکن است قرمز یا سیاه باشد. لایه سبوس ممکن است مصرف شود، اما اغلب هنگام پردازش بیشتر برنج حذف می شود.
3. برنج سفید
پس از برداشتن لایه های سبوس و جوانه، برنج سفید باقی می ماند. این بخشی از برنج است که به عنوان آندوسپرم شناخته می شود که بیشتر مصرف می شود.
4. میکروب
جوانه یا هسته برنج که در زیر پوسته یافت می شود، دارای مواد مغذی است. سرشار از ویتامینهای گروه B، مواد معدنی و پروتئین است که به رنگ برنج و فواید تغذیهای اضافه میکند.
سوالات متداول برنج
برای یادگیری پاسخ برخی از سوالات متداول در مورد برنج، ادامه مطلب را بخوانید.
برنج وحشی چیست؟
برنج وحشی در واقع یک نوع برنج نیست، بلکه از دانه های برداشت شده از چهار نوع علف نیمه آبی که بومی آمریکای شمالی هستند، به دست می آید. برنج وحشی اندازه دانه بلندی دارد و طعم خاکی و مغزی و بافت سفت تری دارد. برنج وحشی را میتوان مانند برنج سفید یا قهوهای اما با زمان پخت طولانیتر تهیه کرد و برای استفاده در سوپ، کاسرول و پلو پلو عالی است.
برنج تبدیل شده چیست؟
برنج تبدیل شده، که به عنوان برنج نیمه جوش نیز شناخته می شود، نوعی برنج است که تا حدی آب پز و خشک شده است، که به برنج اجازه می دهد تا مواد مغذی بیشتری را در مقایسه با برنج سفید معمولی حفظ کند.
برنج زرد چیست؟
برنج زرد برنج سفید دانه بلندی است که با افزودن زعفران یا زردچوبه طعم دار شده و زرد می شود. در بسیاری از غذاهای مختلف از جمله غذاهای آمریکای جنوبی و مرکزی، آفریقای جنوبی، هندی و آسیایی به طور رایج استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.