کیسه هایی از انواع ترکیبات چای زرین قرمز و دمنوش های گیاهی که به طور طبیعی بدون کافئین هستند شامل چای بابونه، نعناع فلفلی، وانیل، زردچوبه، زنجبیل و اسانس میوه است.
آنها ممکن است نت هایی از گل، میوه، نعناع، ادویه، علف، شیرینی یا تلخی داشته باشند. تنوع بسیار زیاد است و انتخاب کاملاً به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد.
چای ها در کیسه های چای، کیسه های چای یا به صورت برگ های شل بسته بندی می شوند.
چایهای برگگشاد که در قوطیهای حلبی یا کیسههایی فروخته میشوند به شما این امکان را میدهند که میزان مصرف چای را کنترل کنید، از مقدار بیشتری برای ایجاد طعم قویتر یا کمتر برای لطافت بیشتر استفاده کنید.
کیسههای چای و کیسههای چای مقدار استانداردی از برگها را برای طعم مطلوب نگه میدارند و قابل حمل هستند.
فروشگاه
پنج عنصر برای تازه نگه داشتن چای وجود دارد: نور، گرما، رطوبت، بو و هوا. کیسه های چای باید در ظرف اصلی خود یا در یک سطل پلاستیکی در بسته قرار داده شوند. دمنوش های برگ دار باید در یک ظرف در بسته نگهداری شوند. تمام چای ها را در یک کمد تاریک در دمای اتاق ثابت قرار دهید.
چای تمایل به جذب بوهای غذا و حتی سایر چای های با عطر قوی دارد، بنابراین آنها را جدا نگه دارید. انجماد و نگهداری در یخچال توصیه نمی شود زیرا رطوبت وارد شده می تواند چای را تخریب کند.
اگر چای باز نشود، حدود یک سال بعد از تاریخ «بهترین» باقی می ماند. پس از باز شدن، چای های بسته بندی شده و برگ های شل حدود یک سال ماندگاری دارند.
با این حال، برخی از چایهای سیاه و اولانگ میتوانند تا دو سال دوام داشته باشند و چایهای لطیفتر ممکن است تنها ۶ ماه دوام داشته باشند. طعم بهترین راهنمای شما برای تعیین مدت زمان نگهداری چای در کمد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.