با خوردن عرق کاسنی کبد چرب خود را در یک هفته درمان کنید

وقتی صحبت از عرق کاسنی می شود، نظرات متفاوت است: برخی آن را خیلی تلخ می دانند، برخی دیگر فقط آن را به خاطر طعم ترش دوست دارند.

در هر صورت شایسته است به سبزی رنگ روشن فرصت داد، زیرا سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و کالری کمی دارد.

عرق کاسنی در فصل زمستان برداشت می شود و به همین دلیل با سبزیجات تازه برای زمان سرد برداشت می شود.

عرق کاسنی از خانواده دیزی است. بسیاری از گونه های گیاهی این خانواده به دلیل خواص درمانی و طعم دهنده خود مانند آرنیکا و کنگر فرنگی شناخته شده اند.

برگ های کاسنی سرشار از مواد مغذی با ارزشی مانند:

ویتامین B1
ویتامین B2
ویتامین سی
کاروتن
فسفر
پتاسیم
کلسیم
با محتوای کالری تنها 17 کیلو کالری در هر 100 گرم، سبزیجات زمستانی را نیز می توان با وجدان آرام مصرف کرد.

عرق کاسنی

عرق کاسنی گاهی طعم تلخ خود را مدیون لاکتوکوپیرین (که قبلا اینتیبین نامیده می شد) است. این ماده تلخ بر هضم غذا اثری دارد: کیسه صفرا و پانکراس را تحریک می کند. هر دو غده مسئول تولید هورمون ها و آنزیم های مهمی هستند که جذب مواد غذایی را امکان پذیر می کنند.

مواد تلخ قرار است اثر کاهش دهنده قند خون و تسکین درد داشته باشند.

عرق کاسنی همچنین سرشار از فیبر و قند اینولین است. این مواد در پیشگیری از بیماری های روده ای مانند سرطان روده بزرگ نقش دارند.

به لطف اینولین، مقادیر کم کاسنی نیز می تواند نفخ شکم را تسکین دهد. اما مراقب باشید: در دوزهای خیلی زیاد، اینولین می تواند فعالیت روده ها را بیش از حد مطلوب تحریک کند و در نتیجه اثر نفخ آوری داشته باشد.

برگ های روشن نیز اثر مدر دارند و در تنظیم تعادل اسید و باز نقش دارند. این خواص باعث می شود عرق کاسنی به ویژه برای روماتیسم مناسب باشد.

عرق کاسنی را می توان به صورت خام مصرف کرد و همچنین سبزیجات را می توان آب پز، سرخ کرده یا بخارپز کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.