استفاده از سس فلفل برای درمان سر دردهای عصبی توسط پزشک معروف تجویز شد

سس فلفل با استیک، سبزیجات، غذاهای دریایی و ماهی به خوبی می آید.
علاوه بر فلفل سیاه، آبگوشت، الکل، کره و پیاز، به سس بالزامیک و ورسستر، رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز نیاز دارید. این سس نباید مایع شود: می توان از آرد یا نشاسته ذرت به عنوان غلیظ کننده استفاده کرد.
برای تهیه پیاز را تفت دهید تا شفاف شود سپس دانه های فلفل سیاه و غلاف فلفل تند را اضافه کنید.

سپس رب گوجه فرنگی، سیر له شده، ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید، 3 دقیقه بجوشانید. سس بالزامیک و سپس سس Worcestershire را در آن بریزید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید و در آخر نمک بزنید.
در این دستور طعم ملایم تر است، زیرا الکل و آب گوشت گاو به آن اضافه نمی شود. حداقل مواد تشکیل دهنده: فلفل، خامه، کره، پیاز و نمک. اگر می خواهید طعم تندتری داشته باشید، رزماری یا جوز هندی را اضافه کنید.

سس فلفل
پیاز برای سس در کره سرخ می شود، سپس باید خامه را بریزید و مخلوط کنید. فلفل آسیاب شده را اضافه کنید و سس را 2 تا 3 دقیقه بپزید.

از فلفل مانده در تابه برای خود سس فلفل به همراه آب گوشت باقی مانده در تابه استفاده کنید. در انتها سس فلفل را از روی اجاق گاز بردارید و یک مکعب کوچک کره به آن اضافه کنید تا بافتی ابریشمی پیدا کند.

فرانسوی ها از این تکنیک در همه سس ها استفاده می کنند و به آن monter au beurre می گویند.
سس و استیک ها را جداگانه آماده کنید.
پیاز ریز خرد شده را در کره تفت دهید و فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس آبگوشت، الکل و خامه را در آن بریزید. استیک ها را جداگانه گریل کنید و روی سس تند بریزید.
قوانین اساسی:
آب گوشت گاو باید قوی و غنی باشد. حتما آن را صاف کنید تا سس یکدست و بدون تلخی باشد.
پیاز را در کره تفت دهید تا شفاف شود نه طلایی.
بعد از اینکه آب گوشت نصف شد خامه را اضافه کنید.
اگر آب گوشت نازک است و خامه کمتر از 20 درصد چربی دارد، نشاسته یا آرد اضافه کنید.
برای قوام یکنواخت تر، توده را با یک مخلوط کن پانچ کنید.
سس را در یک قابلمه یا یک قابلمه سنگین آماده کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.